Fagus

Fagusov poslovni centar u Velikoj Gorici – središte modernog pristupa dekoraciji, zaštiti, obnovi i održavanju drvenih, podnih i zidnih površina

Fagusov poslovni centar u Velikoj Gorici – središte modernog pristupa dekoraciji, zaštiti, obnovi i održavanju drvenih, podnih i zidnih površina

U Velikoj Gorici, u Vukomeričkoj ulici 12, izgrađen je naš centar za proizvodnju, skladištenje, distribuciju, prodaju i prezentaciju premaza za drvo i dekorativnih premaza za podove i zidove.

Projektni zadatak uspješno je odradio renomirani hrvatski arhitektonski studio ARCH. PEROSSA d.o.o.. Za kreativno i moderno uređenje interijera zaslužan je tim arhitekata i dizajnera studia BRIGADA d.o.o. dok je vizualni identitet centra djelo dizajnerskog studia SONDA d.o.o..

Centar pruža suvremena rješenja poslovnih i radnih prostora, a posebno se ističe izložbeno-prodajni prostor veličine 150 m² u kojem je izloženo više stotina različitih ciklusa za tretiranje drvenih površina u interijeru i eksterijeru te podnih i zidnih površina. Svim klijentima pruža se „puna“ usluga u kojoj stručno osoblje i ICT oprema stoji na raspolaganju za svaku fazu procesa „pronađi – usporedi – osjeti – testiraj – odaberi“. Ovaj prostor ujedno predstavlja mjesto susreta, događanja, prezentacija novih rješenja te stvaranja, a jedino ograničenje mu je ljudska mašta i kreativnost.

Smatramo da je u cijelosti ostvarena naša namjera da izgradimo poseban poslovni centar koji privlači pozornost i zadovoljava sve zahtjeve klijenata i zaposlenika uz ostvarivanje ekoloških i energetskih pogodnosti.

Pozivamo Vas da nas posjetite, a do tada zavirite u fotogaleriju u nastavku!