Fagus

Pokrećemo vlastitu proizvodnju premaza za drvo na bazi vode i dekorativnih premaza za podove i zidove

Pokrećemo vlastitu proizvodnju premaza za drvo na bazi vode i dekorativnih premaza za podove i zidove

Kao što smo već pisali u Velikoj Gorici, u Vukomeričkoj ulici 12, otvoren je naš centar za proizvodnju, skladištenje, distribuciju, prodaju i prezentaciju premaza za drvo i dekorativnih premaza za podove i zidove. Prizemlje centra skladno objedinjuje proizvodni prostor (200 m²), skladišne prostore (750 m²) i prodajno – izložbeni prostor (150 m²) dok se na prvom katu prostire galerija s uredskim prostorima (240 m²). Nadalje, nabavljeni su svi potrebni strojevi za proizvodnju te suvremena IT infrastruktura i oprema. Dakle, izgradnjom i uređenjem ovog centra ostvarili smo sve preduvjete za pokretanje vlastite proizvodnje određenih premaza na bazi vode.

U 2019. godini pokrećemo vlastitu proizvodnju u dva ciljna segmenta:
impregnacije/bajcevi i lakovi na bazi vode za podove i namještaj u interijerima,
impregnacije i lakovi na bazi vode za vanjsku stolariju.

U 2020. godini ćemo pokrenuti vlastitu proizvodnju u trećem ciljnom segmentu:
dekorativni premazi za podove i zidove.

U nastavku ove objave donosimo još osnovne karakteristike proizvoda u prva dva ciljna segmenta vlastite proizvodnje…

Lakovi na bazi vode za podove i namještaj u interijerima
impregnacija/bajc na bazi vode za drvene površine u interijerima aplicira se špricanjem, umakanjem i kistom
transparentni, temeljno – završni lak na bazi vode za namještaj u interijerima karakterizira izvrsna mekoća na dodir, visoka tvrdoća i smanjeno podizanje vlakana drveta; aplicira se standardnim, airless i airmix špricanjem

Impregnacije i lakovi na bazi vode za vanjsku stolariju
transparentna impregnacija na bazi vode za vanjsku stolariju je pogodna za meka drva i tvrda drva koja ne sadrže tanin (hrast, kesten i iroko); može se aplicirati oblijevanjem, umakanjem i kistom; dostupna u raznim tonovima.
bijela pokrivna impregnacija na bazi vode za vanjsku stolariju je pogodna za meka drva; može se aplicirati oblijevanjem, umakanjem i kistom
pokrivni lak na bazi vode za vanjsku stolariju karakterizira odlično popunjavanje pora, pokrivnost i razlijevanje; također, ovaj proizvod ne žuti; aplicira se špricanjem: ručno ili automatsko (airmix ili airless).

Vjerujemo da ćemo pokretanjem vlastite proizvodnje biti u mogućnosti promptno reagirati na zahtjeve i želje naših kupaca te im ponuditi kvalitetne proizvode po konkurentnim cijenama.