Fagus

TRINITY – ekskluzivna linija hibridnih ulja za drvo u interijeru i eksterijeru u metalnim efektima

TRINITY – ekskluzivna linija hibridnih ulja za drvo u interijeru i eksterijeru u metalnim efektima

Zlato, srebro i bakar ukrasiti će i zaštiti svaku drvenu površinu poput modernog, luksuznog vela zajedno s vrlo profinjenim efektom transparentnosti.

Hibridna ulja TRINITY linije ukrasiti će drvenu površinu bez skrivanja njene strukture. TRINITY hibridna ulja nisu pokrivna poput lakova u metalnim efektima. Konačni estetski doživljaj, koji nudi linija TRINITY, podsjeća na neusporediva umjetnička razdoblja talijanskog srednjeg vijeka i renesanse. U to su vrijeme majstori koristili zlatne listiće za prikaz irealnog savršenstva. Pritom su prekrivali strukturu drva. Danas, inovativne metalne nijanse TRINITY hibridnih ulja redefiniraju ideal unikatnosti drva kao materijala, jer svu njegovu ljepotu prikazuju na površini. To je neodoljiv izazov za arhitekte i dizajnere interijera, koji svoju kreativnost mogu izraziti u proizvodima pojačane zavodljivosti i tehničkih mogućnosti. Drvni elementi tretirani hibridnim uljima linije TRINITY dobivaju jedinstvenu notu.

TRINITY linija hibridnih ulja je zamišljena za dekoriranje i zaštitu drvnih elemenata, posebno na otvorenom. Kemijska svojstva čine ova hibridna ulja posebno otpornima na UV zrake. Metalni pigmenti vrlo su učinkoviti u borbi protiv oštećenja uzrokovanih UV zračenjem. No, TRINITY linija hibridnih ulja su savršena i za tretiranje namještaja i unutarnjih drvenih podova.

Tri osnovne boje hibridnih ulja TRINITY nude bezbroj nijansi, koje je moguće dobiti jednostavnim i brzim miješanjem.
Zlato – tradicionalni rješenje, koje je u potrazi za sofisticiranim i kraljevskim učinkom. Konačni rezultat je izniman, ako se kombinira s lakiranim i prirodnim, svijetlim bojama. Veličanstven je, ako je u kontrastu s crnom. Vrlo iznenađujuće, kada se nađe na otvorenom.
Srebro – boja elegancije, koja također može dovesti do ugljeno sivog urbanog stila. Naglašava se, ako se kombinira s prirodnim drvom te neutralnim i nezasićenim bojama.
Bakar – topla boja, koja temu dragocjenosti tumači na suvremen i trendovski način. Vodi nas do industrijskog stila, usklađenog s prirodnim tamnim i srednjim bojama.

Kao i sva ostala hibridna ulja i ulja TRINITY linije se lako nanose. Mogu se katalizirati s 4% vodenog katalizatora YC–M402 kako bi se povećala kemijska i fizička otpornost. Nanose se u dva sloja kistom, valjkom, pištoljem za špricanje, a prikladna su i za nanošenje na industrijskim linijama. TRINITY hibridna ulja su ulja emulgirana u vodi te su bez mirisa i smanjenog HOS-a. Dakle, TRINITY hibridna ulja vole prirodu i okoliš!