Fagus

O nama

Fagus d.o.o. od 1997. godine distribuira pouzdane i inovativne premaze za dekoraciju, zaštitu, obnovu i održavanje drvenih površina u interijeru i eksterijeru te dekorativne premaze za podove i zidove renomiranih talijanskih proizvođača RENNER ITALIA S.p.A., BORMA WACHS - B.P.S. srl, Gruppo Ga.Ni. srl – GANI COLOR i ELEKTA.

No, ukoliko zavirite u bilo koju kanticu naših premaza pronaći ćete puno više od samog premaza, pronaći ćete duboko i iskreno poštovanje za čovjeka i okoliš te poslovanje koje uvažava etičke principe.

Vjerujemo u rad kao jednu od temeljnih vrijednosti našeg društva, podržavamo kreativnost i odgovornost, slušamo, razgovaramo i gradimo odnose na uzajamnom povjerenju.

Uvijek ističemo premaze sa smanjenim utjecajem na okoliš i ljudsko zdravlje. Na tržištu smo prisutni s dva poslovno – prodajna centra, u Labincima i Velikoj Gorici, a kako bi naši premazi bili što dostupniji razvili smo i mrežu distributera.

Naš odnos s kupcima

Komunikacija

Razumijevanje želja, potreba, zahtjeva i mogućnosti kupca je uvijek ishodište nastojanja da mu ponudimo najbolji proizvod. Jednako tako najbolji proizvod neće ostvariti svoju svrhu, ukoliko nije pravilno apliciran i/ili održavan. Stoga, komunikacija predstavlja središte našeg odnosa s kupcima.

Rješenja

Problem kupca doživljavamo kao naš problem i odmah počinjemo s traženjem rješenja. Za nas problemi doista predstavljaju izazove.

Podrška

Svjesni smo da je uspjeh kupca ujedno naš osobni uspjeh i stoga je naša podrška kupcu neupitna u svim fazama realizacije posla.

Savjetovanje na osnovu znanja i iskustva

Savjetovati može samo osoba koja predstavlja „pravog“ stručnjaka, a ne „kvazi“ stručnjaka. Kredibilitet „pravih“ stručnjaka iz područja dekoracije, zaštite, obnove i održavanja drvenih i drugih površina daje nam naše opsežno znanje i dugogodišnje iskustvo rada u tom području. Struku stavljamo ispred svega, svoje stavove iznosimo razgovorom i branimo argumentima, za nas ne postoji pitanje koje nije vrijedno odgovora i u svakom trenutku smo svjesni da ne znamo sve, ali isto tako smo svjesni da ćemo vrlo brzo znati odgovore na pitanja koje u nekom trenutku nismo znali.